Inför Örebro – Djurgården 30/11

Inför Örebro – Djurgården 30/11

Äntligen hemmamatch igen. Två bortamatcher med halvdan läktarstämning gör verkligen att man börjar längta efter Behrn Arena. Nu väntar Djurgården som vann med knappa 2-0 mot Leksand senast. Ett Leksand som snart kommer sätta någon form av rekord i förluster i modern tid.

Djurgården har inte imponerat på mig bortsett matchen de faktiskt vann mot Örebro i början på säsongen. Då fick de allt att stämma. Det har inte riktigt varit på det viset under stora delar av säsongen. När jag gjorde formkollen igår var det svårt att hitta någon siffra att riktigt kommentera för allt vara bara så medeltråkigt.

Örebro å andra sidan har en form som är på nergång, men jag hoppas det ska vända snart. Laget har inte spelat dåligt, men effektiviteten är i nästan fritt fall och puckarna studsar inte med dem. Fortsätter de att kämpa på så kommer det att vända, men det gäller att de gör det.

Båda lagen verkar kunna ställa upp med samma lag som i föregående match, men i Örebro lär Dominik Furch åter ta plats mellan stolparna. Inte för att Arntzen var svag i förra matchen, för det var han inte, men Furch vill stå så mycket som han orkar. Djurgården saknar Jacob Josefson, Robin Jensen och Erik Walli-Walterholm sedan tidigare medan Örebro får fortsatt klara sig utan Rasmus Rissanen.

Matchen börjar 18.00 och det kommer vara slutsålt om det inte redan är det.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *