Inför Örebro – Färjestad

Inför Örebro – Färjestad

Hemmamatch på bortaplan i Lindesberg hägrar under kvällen. Färjestads bollklubb står för motståndet när Örebro Hockey äntligen spelar match igen. Det har varit en vecka fylld med träning sedan laget kom tillbaka på från Köln och det verkar som att kedjeformationerna börjar att sätta sig.

Tyvärr verkar det som att Tyson Spink inte ännu är riktgt redo för spel. Axelskadan håller honom borta ett tag till. I hans frånvaro verkar Jordan Boucher få fortsatt förtroende. Vi kan nog förvänta oss i övrigt ganska lika formationer likt senast med Weinstock, Wandell och Sallinen i en förstakedja och Abols, Harper och Palushaj i en andra.

Färjestad kommer till spel med ett antal nya juniorer på grund av lite småskador och dylikt. Alexander Johansson har blivit pappa medan Gustav Rydahl, MIkael Wikstrand och Sebastian Erixon alla dras med krämpor.

Pucken släpps 19.00, men är förvånansvärt frånvarande från Svenska ishockeyförbundets hemsida. Matchen går att se på Cmore.se och följa via NA:s liverapportering.

Färjestad ställer upp enligt följande enligt hemsidan.

53 Markus Svensson (35 Adam Werner)

Backpar
Jens Westin – Robin Press
Johan Ivarsson – Theodor Lennström
Jesse Virtanen – Ilari Melart
Albert Johansson

Kedjor
11 Joakim Nygård – 61 Johan Ryno – 92 Jesper Olofsson
10 Marcus Nilsson – 59 Linus Johansson – 22 Per Åslund
25 Martin Johansson – 18 Axel Ottosson – 13 Daniel Viksten
28 Fabian Zetterlund – 27 Jakob Ringsby – 29 Oskar Steen
12 Anton Klint

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *