Inför Örebro – HV71 28/12

Inför Örebro – HV71 28/12

Livet lekte i höstas. Nu sitter man och undrar hur Örebro ska hitta tillbaka på rätt spår igen. Matchen mot Skellefteå var säsongens bottennapp och förhoppningsvis leder det till att laget vaknar, även om jag kan tycka att man borde aldrig ens nått så lågt i spelet.

Örebro är som vanligt förskonade från skador och jag måste säga att jag gillade hur Stefan Warg stod upp och svarade på frågor på träningen igår till NA, men också vad han sa.

– Vi kan förlora matcher, men vi måste kunna titta varandra i ögonen och säga att vi gjorde allt för att vinna. Vi har inte haft den inställningen de sista matcherna och dåliga perioder händer för de flesta lag, men det viktiga är att vi vill samma sak. Det är inget krig inom gruppen, men när man vill för mycket kan det också skapa problem. Det gäller att slappna av och njuta. Den där glädjen har inte riktigt funnits på slutet.

Jag hoppas att laget också.

HV71 å sin sida har fortsatt Adam Åhman borta och med Hugo Alnefelt iväg på Junior-VM är det högst troligen Jonas Gunnarsson som står. Annars verkar det som att även HV71 är ganska förskonade från skador.

Matchen börjar 15.15 och är slutsåld sedan någon dag tillbaka. Cmore Live 5 är kanalen om man inte hann skaffa biljett.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *