Inför Örebro – HV71 30/12

Inför Örebro – HV71 30/12

Örebro lyckades på något vis knipa två pinnar borta mot Brynäs trots en minst sagt förvirrande insats. Det var tio minuters målkavalkad följt av 30 minuter katastrof för att följa upp med ganska stabilt spel i tredje.

Att laget vann var så klart riktigt kul och på något vis ett styrketecken med tanke på hur dåligt de ändå spelade drygt halva matchen. Nu väntar HV71 som likt Brynäs sparkat tränaren och lyckats få till ett litet lyft, men är fortfarande ett av de lag Örebro ska jaga ikapp.

I Örebro är läget ganska oförändrat sedan matchen mot Brynäs. Lodin är ett osäkert kort och Rissanen är avstängd. Weinstock var mystiskt frånvarande från träningen och vi får se om han är med i eftermiddag.

I HV71 har man lagt mycket arbetet på att styra upp försvarsarbetet och man har lyckats tajma det med att Gunnarsson hittat storformen i målet. Man har vunnit tre raka matcher och vill så klart haka på lagen runt strecket.

Farlige Sebastian Wännström stod även han över senaste träningen och är ett frågetecken inför dagens match. I övrigt verkar det inte vara några nyheter kring laget.

Det brukar kunna bli en del mål när dessa lag möts och Örebro har inget direkt att räds över när man kollar på tidigare möten. Goda möjligheter för en ny seger med andra ord.

Matchen börjar 15.15 och sänds på Cmore Live 2 om man inte lyckas få tag på en biljett. Det lutar åt fullsatt idag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *