Inför Örebro – HV71 6/9: ÄNTLIGEN EN RIKTIG HEMMAMATCH

Inför Örebro – HV71 6/9: ÄNTLIGEN EN RIKTIG HEMMAMATCH

Ikväll händer det: Match i Behrn Arena! Jag är så glad att jag knappt vet vad jag ska skriva.

HV71 kommer hit tror jag. De har värvat in många stora namn och vill nog försöka etablera sig högre upp i näringskedjan igen. De har haft några säsonger som inte direkt övertygat. Eric Martinsson är en riktigt bra värvning och Johannes Kinnvall har en del att leva upp till efter sin genombrottssäsong i Timrå.

Jusso Ikonen och Emil Johansson har man plockat över från Nordamerika. Johansson är kanske inte lika känd häromkring, men det är en riktigt bra back. Axel Holmström får man så klart inte heller glömma bort.

HV71 ska väl på pappret vara favoriter inför kvällen, men de har förlorat sina två tidigare matcher mot svenskt motstånd, men vunnit de andra matcherna som varit mot utländska lag.

Det blir ett sant genrep för Örebro som efter denna match har spelat klart och vi kan därmed kora en segrare i försäsongens poängliga, samt vårt tips i forumet som undertecknad verkar misslyckats fullständigt med.

Örebro kommer ställa upp med i stort sett samma lag som man gjort de senaste matcherna. Sakari Salminen är tillbaka och Marcus Weinstock spelar istället med Christopher Mastomäki och Glenn Gustafsson.

Matchen börjar 19.00.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *