Inför Örebro – Leksand 17/12

Inför Örebro – Leksand 17/12

Julafton närmar sig och med Leksand på besök hoppas man så klart på en tidig julklapp i form av tre poäng. Medan Örebro kämpar med att hänga på topplagen i tabellen, trots lite halvtaskig form på slutet, har Leksand kämpat med att ta några poäng över huvud taget och försöka ta sig över kvalstrecket. Trots att laget har gjort en ordentlig satsning och troligen har en av de största spelarbudgetar som en nykomling haft på senare år har man inte lyckats omvandla detta till poäng i tabellen.

Leksand har ett ganska roligt spel på så vis att det händer mycket överallt på isen, kanske lite för mycket i deras egen zon för deras egen smak, men likväl händer saker. Örebro har ett lite motsatt spel även om man på sistone haft en väldigt fin Corsi. Den är dock aningen uppblåst av avslut som kommer i fel lägen. Något som tränare Niklas Eriksson inte varit helt nöjd med och försökt komma till rätta med.

Elias Ekström gör debut och till MrMadhawks stora glädje gör han det i ett normalt nummer, #8. Det innebär att Alfred Barklund är utanför laget och Lukas Pilö är extraback av någon anledning jag inte förstår eller inte känner till.

Leksand har dragits med skadeproblem på ett par spelare, men i dagsläget är det bara Johan Fransson och Daniel Olsson-Trkulja som saknas. Den första var väntad då han är långtidsskadad, men den senare var lite oväntad och är möjligtvis bara sjuk.

Leksand väljer att ställa förre Örebro-målvakten Axel Brage medan Örebro kör vidare på Dominik Furch. Jonas Arntzen får kanske chansen senare i veckan då laget ska spela tre matcher denna vecka. Det är bara två matcher denna vecka, Skellefteå är först på annandagen.

Det är redan slutsålt och glöm inte bort att ni kan kasta ut den speciella nallen under powerbreaket i första perioden.

2 svar på ”Inför Örebro – Leksand 17/12

    1. Oops. Du har rätt. Jag fick för mig Skellefteå-matchen var på lördag, men det är ju först på annandagen. Tack 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *