Inför Örebro – Linköping

Inför Örebro – Linköping

Örebro vann fullt rättvist mot Linköping i deras första möte. Linköping var blekt och även om Örebro inte gjorde någon direkt strålande match var de ändå bättre. Linköping ligger på exakt samma poäng som Örebro inför dagens match och de har en bra insats i ryggen från mötet med Färjestad, även om de förlorade.

Linköping får också tillbaka Anton Karlsson och Ken Andre Olimb, och har därmed fullt lag inför kvällens match. Örebro däremot saknar fortfarande Joel Mustonen, utöver Joakim Andersson och Rasmus Fyrphil. Petr Zamorsky ska vara med och i övrigt ska alla som inte är utlånade vara tillgängliga för spel.

Örebro stod för en fullt godkänd insats mot Karlskrona senast och det faktum att de lyckades vinna på straffar till slut var nog lite av en boost för självförtroendet. Även om laget nog borde ha avgjort under ordinarie tid, men så känner nog många som möter Karlskrona.

Det kommer troligen bli en svängig match där Linköping förstakedja kommer att utgöra det stora hotet på isen. Jag hoppas Örebro kan hålla ihop defensiven på ett bra sätt. I så fall ska det kunna bli tre poäng ikväll.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *