Inför Örebro – Luleå 22/11

Inför Örebro – Luleå 22/11

Örebro stod för en duktig insats mot Linköping senast där man hämtade upp underlägen flera gånger och till slut kunde segra i förlängningen. Örebro har fått förstärkning genom Patrik Virta under landslagsupphållet, men han har haft lite svårt att acklimatisera sig.

Hans ankomst ledde till en del förändringar i laguppställningen, men förändringen som skedde i andra kedjor var inte helt lyckades i mitt tycke, och Sundblad verkar hålla med.

Under de senaste träningarna har tränare Niklas Sundblad kastat om lite i kedjorna igen för att hitta tillbaka lite till den kemi som funnits tidigare.

Linus Arnesson har varit lite skadedrabbad, men verkar åter i spel. Shane Harper och Nick Ebert har tagit det lite lugnt i veckan, men de är redo för kvällens drabbning.

Luleå och Örebro tog ut varandra ganska mycket i den första matchen, som Örebro vann, och det var väl ingen sprudlande hockey. Risken är att det blir en liknande tillställning ikväll. Även om Luleå tagit kliv framåt i sitt spel och verkar bättre än på länge.

Det ska bli intressant att se om Örebros ganska heta powerplay kan rå på Luleås enormt bra boxplayspel. De är nästan för bra i den spelformen.

Matchen börjar 19.00 som vanligt och under kvällen kommer man att hylla Örebros TV-pucklag som stod för en bragdartad insats i årets turnering.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *