Inför Örebro – Mora 12/3: Heja Linköping! … (urk)

Inför Örebro – Mora 12/3: Heja Linköping! … (urk)

Förutsättningarna är tydliga inför kvällens match. Om Brynäs vinner vid full tid behöver Örebro ta minst två poäng ikväll och sedan hoppas att Brynäs förlorar i sista omgången. Oavsett hur det går mellan Linköping och Brynäs, även om nog alla hoppas Linköping tar alla poäng (hur mycket det tar emot att göra det), behöver Örebro vinna mot Mora ikväll för att man ska ha en verklig chans att gå till slutspel.

Örebro har ordinarie uppställning tillgänglig. Nick Ebert har som vanligt fått extra vila mellan matcherna. Man riskerar inget i onödan med honom. Samtidigt har Marcus Weinstock lyckats skaka av sig sina baciller och är med igen. I övrigt är alla friska och krya och man kan ställa upp med bästa tänkbara lag, bortsett Palushaj då.

Om man väljer att fortsätta med Spink, Spink och Hedman får vi vänta och se, men det är den svagaste länken just nu. Framförallt deras defensiva spel är det som gör mig nervös.

Mora i sin tur har inget att spela för. Snarare så att de skulle kunna tänkas vila viktiga pjäser med skavanker för att ha dem hela och redo när kvalet väl sparkar igång. Motivationen är kanske inte heller på topp i dagsläget med andra ord.

Det är säsongens sista hemmamatch i grundserien. Jag räknar med en publik mer taggad än vanligt och grym stämning.

Pucken släpps 19.00.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *