Inför Örebro – Rögle

Inför Örebro – Rögle

En match mellan två lag som båda lär befinna sig på nedre halvan av tabellen drabbar samman i sensommarens turnering Köln Cup. De flesta verkar än så länge tippat Rögle högre upp än Örebro, men jag tror så var fallet även förra året, men då körde Örebro över Rögle. Nu är det dock två väldigt nya lag och i Rögles fall även nya ledare och nytt spelsystem.

Jag hoppas på en spännande match där vi äntligen får se lite bra hockey mellan två till synes jämna lag. De är lite av sina motsatser då Rögle valt att bygga kring sina centrar och kanske lämnat backarna lite därhän. Örebro har gjort nästan tvärtom med en stark backsida och en svagare centersida (just nu i alla fall, vi väntar otåligt Niklas…).

Svårt att säga så mycket mer inför försäsongens andra match. NA sänder likt förut med David Hellsing på plats i Tyskland. Matchen börjar redan 16.00.

2 svar på ”Inför Örebro – Rögle

  1. Rätt komiskt att Örebro körde över Rögle när just Rögle hamnade före ÖHK i tabellen? 🤔

    1. Köln Cup och inledningen på säsongen var bra för Örebro. Det mesta därefter ett stort mörker tyvärr. Inte så konstigt Rögle kom före i tabellen. Försäsong överlag känns tyvärr ganska intetsägande många gånger.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *