Inför Örebro – Skellefteå 27/10

Inför Örebro – Skellefteå 27/10

Två lag som haft det motigt den senaste tiden. Skellefteå lever inte upp till bilden av ett topplag just nu och man söker med ljus och lykta efter en ny toppcenter som ska få fart på Oscar Möller och Joakim Lindström. Örebro letar även de efter en offensiv förstärkning, men det är två klubbar som rör sig med väldigt olika plånböcker.

Örebro vann faktiskt senast mot Timrå och hade nästan fullt lagt. Tom Wandell verkar inte vara aktuell för spel än och mot Timrå gick Rasmus Rissanen av. Han verkar vara ett frågetecken idag, men det skulle ge plats för Alfred Barklund eller Lukas Pilö istället.

Noterbart hos Skellefteå är att Juhamatti Aaltonen stod för en bra insats mot Frölunda efter att han inlett säsongen aningen blekt, men då är han ju också som spelare. Han blixtrar till. Skellefteå hade likt Örebro haft problem i powerplay, men fick under förra matchen lite lossning där. Man verkar styrt upp det spelet lite hårdare och flummar inte runt lika mycket som man gjort tidigare.

Matchen börjar redan 15.15 så många besöker är nog redan på väg eller gör sig ordning medan detta skrivs. Det är många biljetter sålda. Med lite tur blir det också fullt.

Oavsett, vet vi vad 14-3 kan åstadkomma och det brukar vara ganska mycket folk på bortastå när Skellefteå kommer på besök. Borgar för riktigt godstämning!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *