Inför Örebro – Timrå 25/10

Inför Örebro – Timrå 25/10

Löning och hockey. Härligt normalt sett, men just nu är det svårt att inte känna åtminstone lite ångest. Om Örebro hade vunnit lite mer och Timrå inte gått så förbannat bra då hade man nog känt sig bättre just nu, men just nu vågar man knappast ta ut någonting i förskott.

Tidigare i veckan såg det faktiskt ut som att Örebro skulle kunna ställa fullt lag på isen ikväll, men så blir inte fallet. Även om både Aaron Palushaj och Christopher Mastomäki är tillbaka i spel har Tom Wandell dragit på sig en förkylning istället. Det gör att Örebros radda med matcher med ofullständig centeruppsättning fortfarande lever.

Med andra ord bör samtliga forwards som spelade mot Brynäs fortfarande vara aktuella denna match, men någon får gå in som trettonde forward. Backsidan ser komplett ut.

Örebro har fortfarande inte tagit tre poäng på hemmais. Det är fanimej på tiden. Enligt SHL är Örebro bäst i SHL på att skjuta i stolpen och ribban. Det är alltså inget jag inbillat mig. Nu gäller det att de lyckas få skotten innanför istället.

Timrå har inlett säsongen med ett frejdigt spel och även om det blev förlust mot Rögle var det en jämn och tajt match. Kvällens batalj bör kunna se något liknande ut. Timrå är duktiga på att täcka skott. Låt oss hoppas att Örebro är medvetna om detta.

Matchen börjar 19.00 som vanligt. Det är bara att pallra sig ner till arenan. Vilket lag de möter borde inte spela någon roll. Sitta hem och vara sur över att spelarvärvningar som inte blivit av gynnar ingen. Det är ändå inte spelaren i tröjan som spelar roll utan tröjan de spelar i.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *