inför Örebro – Växjö 10/10

inför Örebro – Växjö 10/10

Örebro går mot tredje raka hemmamatchen och förhoppningsvis tredje raka segern. Växjö är ett otroligt svårbedömt motstånd då de inlett seriespelet på ett snudd på komiskt vis. Det tippade topplaget ligger nästsist där bara Linköping och målskillnaden räddar dem från att vara sist av alla. Linköping har inte fått det att stämma varken framåt eller bakå… Oops Växjö menar jag så klart, men värvade i dagarna Ilari Melart som varit klubblös på grund av sina skador.

Melart är en stor och fysisk spelare som faktiskt lärt sig producera poäng också på äldre dagar. Om han ska kunna rädda och styra upp Växjös tragiska start är väl svårt att säga. De vann senast utan honom och har varit magiskt ineffektiva i många matcher. De kommer säkerligen fortsätta skapa chanser mot Örebro, men förhoppningsvis inte hitta rätt.

I övrigt verkar det vara som vanligt i Växjö-laget. De letar efter formen, något Örebro har hittat. Jag håller tummarna för att Örebro också slutar ta så mycket utvisningar. Det vore att bjuda in Växjö i serien i onödan.

Örebro ställer upp med ordinarie lag förutom Jordan Boucher som är fortsatt avstängd. Dominik Furch har stått sju av åtta matcher hittills, och det i sig är väl inte förvånande, men jag skulle inte säga emot om Jonas Arntzen fick en ny chans ikväll eller på lördag. Han såg väldigt bra ut i den match han fick chansen i.

Matchen börjar 19.00 som vanligt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *