Inför Örebro – Växjö, Wiklander ska hyllas

Inför Örebro – Växjö, Wiklander ska hyllas

Ikväll ska Johan Wiklander hyllas för sina 400 matcher i klubben. Jag vet att jag varit kritisk till honom under denna och kanske även under förra säsongen, men gudarna ska veta att han spelar med hela sitt hjärta. Att han kommit upp i hela 400 matcher i klubben är egentligen inte speciellt förvånande.

I Hockeyallsvenskan var han en målskytt av rang och bidrog starkt till Örebro Hockeys många fina säsonger och till slut avancemang till SHL. I SHL har han haft en mer tillbakadragen roll och under senaste säsongen även varit utlånad lite och där åter visat att han kan producera bra i Hockeyallsvenskan.

Det ska även spelas lite hockey under kvällen då Växjö kommer hit på besök.Ett Växjö som redan säkrat seriesegern och är utan tvekan Sveriges bästa lag just nu. Ett lag som dessutom fått förstärkning i form av Dennis Rasmussen från AHL/NHL. Lite av Örebros förhoppningar inför matchen är nog att Växjö ska känna sig lite mätta efter en stor seger i tisdags och serieseger.

Båda lagen är ganska skadefria och mycket kommer nog att handla om motivation och inspiration. Örebro behöver massor av det och Växjö inget alls, och det är väl inte helt omöjligt ändå.

Örebro ligger fortfarande på rätt sida om strecket med klart bättre målskillnad än Mora. Mora som igår torskade mot Linköping och idag fick flyga upp till Luleå. Örebros förhoppning är väl att Luleå ska vara taggade och Mora slitna efter matchen igår och en lång flygresa.

Matchen börjar som vanligt 19.00 och det ser ut att bli bra med folk ikväll. Får man ingen biljett är det Cmore Live 3 som gäller.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *