Inför Oskarshamn – Örebro 23/8

Inför Oskarshamn – Örebro 23/8

Dags för tredje träningsmatchen och även denna gång är motståndet ett snäpp upp från det förra. Efter att ha tagit ganska säkra segrar mot Linköping och Brynäs väntar nu Oskarshamn.

Både Linköping och Brynäs har förstärkt väldigt mycket på pappret, och visst kanske man kunde skönja mer spelande lag, men Oskarshamn visade inte minst förra säsongen att de har ett bra grundspel och slutade före både Brynäs och Linköping i tabellen. Oskarshamn har dock inte förstärkt lika mycket på pappret som de andra två.

Oskarshamn har tappat en del tunga namn, inte minst Fredrik Olofsson, Brian Cooper, Kim Rosdahl och Tomas Zohorna. De har försökt ersätta dem med både vad som ser ut som starka kort och någon chansning.

Antti Suomela ser spännande ut och Ahti Oksanen skulle kunna överraska, men sen har man också hittat backen Juuso Riikola i AHL. Kanadensarna Myles Powell och Blaine Byron har fyndvarningar på sig och kan spelet på stor is redan.
Anthon Eriksson från polska ligan känns kul att nämna också utan att jag har minsta möjlighet att bedöma honom.

Det är några stora hål att fylla och en hel del poäng som ska ersättas. Det är väldigt svårt att säga om de som kommer in kommer att göra det, men jag tror alla gånger att Oskarshamn kommer vara ett roligt lag att kolla på oavsett.

Om inget annat ska det bli kul att se Lukas Pilö igen som jag har alla förhoppningar om att han kommer att ta nya kliv denna säsong.

Matchen börjar 18.00 och sänds på NA.se, men vi vet inget om vem som faktiskt kommenterar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *