Inför Rögle – Örebro

Inför Rögle – Örebro

Örebro stod inte för någon upplyftande insats mot Mora senast och möter nu Rögle som är ett av seriens hetaste lag. Inte nog med att Örebro har svårt för dem, de verkar hittat formen dessutom. Stefan Stéen kommer att ha en mäktig uppgift framför sig.

Örebro får klara sig utan Linus Arnesson och ställer också över Glenn Gustafsson i kvällens match. Man kastar om lite i femmorna utöver det. Hedman och Sallinen byter plats mellan samtidigt som Spink går in och centrar fjärdefemman av någon anledning.

Lukas Pilö är inkallad som sjundeback och Viktor Lodin får åter igen chansen när Glenn vilar.

Rögle har lite skador fortfarande och till kvällen kommer intressante Kevin Wennström få chansen. Man får också tillbaka Olle Liss som varit avstängd. Liss som inte lyckats leva upp till sin extremt starka avslutning på förra säsongen.

Om nu någon här bryr sig är det dags för repris av det ganska hårt kritiserade Ladies night. Till Örebros försvar verkar man uppdaterat det något så det faller bättre in med det faktum att en hockeyklubb arrangerar det. Vi får väl se om det blir läge att dra fram skämskudden i någon paus när det är dags för någon stackars tjej att visa upp en leopardmönstrad jeansbyxa inför en halvtom arena som inte kunde bry sig mindre om det.

Hur som, matchen börjar 19.00 och om nu någon får förhinder sänds den på Cmore Fotboll.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *