Inför Växjö – Örebro 28/11

Inför Växjö – Örebro 28/11

Örebro har åkt ner till Växjö för att möta ett av seriens formstarkaste lag. Växjö som hållit sjukt tätt bakåt hela tiden har på sistone också börjat göra lite mål. Inte jättemycket mål, men när man inte släpper till så mycket så räcker ett par för att vinna ändå.

Örebro får tillbaka Anton Hedman medan Marcus Weinstock får vila två matcher till. Växjö å andra sidan dras med lite småskavanker, men kommer nog fortfarande kunna ställa ett väldigt konkurrenskraftigt lag på isen.

Örebro är under det nedersta strecket numera och skulle behöva ta poäng ganska snart. Växjö å sin sida har precis klättrar över det översta strecket för att kunna ta en direktplats till slutspelet. Även om Örebro också suktar efter slutspel kanske steg ett vore att ta sig över strecket.

Det gäller att komma ihåg att Örebro möter ett väldigt defensivt starkt lag idag. Även om folk redan skriker efter förändringar måste man nog sätta en eventuell förlust i relation till vem man möter.

Jag har inga stora förhoppningar om seger ikväll med tanke på hur defensivt starka Växjö är och hur svårt Örebro har för att göra mål, men någon jäkla gång ska det väl studsa vår väg.

Matchen börjar 19.00 och sänds på Cmore Live 2. Ni som är på plats och står i plastbunkern de kallar bortastå … all heder till er!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *