Inför Växjö – Örebro

Inför Växjö – Örebro

Det var en bitter förlust senast mot Malmö där gästerna helt enkelt kändes som att de ville vinna mer än vad Örebro ville göra desamma. Trots en bra effektivitet föll laget ihop och fick nöja sig med en enda poäng. Det är bättre än ingenting, men det är svårt att inte se det som två tappade poäng.

Nu väntar istället seriens kanske bästa lag Växjö. Ett lag som får klara sig utan Noah Welsh som är avstängd, igen. Utöver det finns det några frågetecken, men i det stora hela fortfarande ett väldigt slagkraftigt lag som kommer att stå på isen.

Nu har ryktet om att Libor Hudacek är på väg bort vaknat till liv igen, men han lär spela dagens match. Uppdatering: Libor spelar inte. Hur kedjorna kommer att se ut återstår att se dock eftersom Sundblad gett ledtrådar om att han kommer att kasta om lite för att få fart spelare som just nu underpresterar.

Den enda kedjan som han troligen inte rör är nog den med Sallinen, Manninen och Wandell som varit rent ut sagt lysande på sistone. Det tråkiga är att övriga laget inte kan prestera på samma nivå.

Jonathan Andersson och Daniel Viksten var borta senast på grund av sjukdom. Det kan finnas möjligheter att de är med idag, men det verkar inte helt troligt.

Matchen börjar 18.00 och sänds på Cmore Sport.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *