Inför Brynäs – Örebro 27/9

Inför Brynäs – Örebro 27/9

Efter en bra insats mot Oskarshamn hemma väntar nu en match som många lag kanske inte är så nervösa inför, men för Örebro har det varit en mardröm senaste säsongerna. Det handlar om att möta Brynäs i Marmormortel PCP arena.

Örebro har horribel statistik i Gävle som sagt, men det var då och nu är nu. Brynäs har inlett SHL-säsongen 2022-23 på ett väldigt magert vis. Tre matcher och tre förluster. Totalt två poäng på kontot. Det vore ju synd om första segern skulle komma mot just Örebro imorgon.

Philip Holm är tillbaka i spel för Örebro och petar därmed Simon Forsmark tillbaka till J20, men det verkar inte vara den enda förändringen som kan vara på gång. Linus Öberg har varit sjuk och per NA innebär det att man kanske passar på att testa Mathias Bromé i en ny miljö med en glödhet Robert Leino istället. Det beror på om Öberg spelar eller inte helt enkelt.

Det har kommit hem väldigt många stora namn till SHL denna säsong, men när Brynäs lyckades landa Johan Larsson fick de nog napp på den bästa spelaren av alla.

Han har inte haft någon rolig start på säsongen med bara 1 mål hittills och -3 i protokollet, men han har kvaliteter och det är trots allt bara tre matcher som spelats.

Sedan har de ju Europas bästa back i Simon Bertilsson. Det får vi inte glömma bort! (om ni inte förstå gliringen måste ni lyssna på Hockeypuls podcast med helt underbare Adam Johansson och avsnittet med Johan Alcén som släpptes under sommaren).

Matchen börjar 19.00 och sänds på Cmore Live 3.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *