Inför Färjestad – Örebro 2/1

Inför Färjestad – Örebro 2/1

Det är ett aningen stukat Örebro som åkt till Karlstad. Försvarsgeneralen Rasmus Rissanen uteblir och målskytten Shane Harper likaså. På det har också Glenn Gustafsson utgått.

Det innebär att Sakari Salminen återtar sin plats i förstalinan bredvid Ryan Stoa och Mathias Bromé. Linus Öberg tar hans plats och Max Lindholm är tillbaka som extraspelare egentligen, men eftersom Glenn Gustafsson utgått efter att han kollapsat olustigt under uppvärmningen kommer han att ta en ordinarie plats. Vi håller tummarna för Glenn.

Lukas Pilö går in på Rasmus Rissanens plats och Alfred Barklund är med som sjundeback.

Färjestad verkar fortsätta köra med Johan Ryno på läktaren medan Jesper Olofsson är tillbaka i laget. Noterbart är att Sebastian Erixon saknas i laguppställningen.

Örebro väljer att starta med Dominik Furch och Färjestad med Arvid Holm. Markus Svensson har inte levererat medan Holm gjort det OK så det förvånar inte.

Färjestad är givetvis favoriter, men jag hoppas att Örebro kan hitta tillbaka till sitt rätta spel och attityd. Då kan man nog skaka Färjestad som man ändå slagit två gånger hittills denna säsong.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *