Inför Örebro – Brynäs 30/1

Inför Örebro – Brynäs 30/1

Örebro är klara favoriter inför kvällens drabbning. Brynäs med en relativt ny tränaruppsättning har försökt att kasta om lite i ledningen runt laget, men också värvat in John Persson från SaiPa i finska ligan. Örebro å sin sida har det som vanligt. Dominik Furch har vilat från träningen på sistone och Örebro har legat lågt med beslutet om vem som står. De har annars varit ganska tydliga kring detta, framförallt när Furch ska stå.

Örebros form är lite upp och lite ner just nu, men det är fortsatt bättre än vad Brynäs åstadkommit på sistone. Örebro behöver se upp med Anton Rödin, Greg Scott, Niklas Danielsson och kanske John Persson, som spelar lite i en egen liga hos Gävle-gänget.

Det verkar som att Linus Öberg kommer att få vila ikväll och istället går Daniel Muzito-Bagenda in som center mellan Marcus Weinstock och Sakari Salminen. Övriga linor ser ut att vara oförändrade. Det annars mest intressanta är just om Furch spelar eller inte. Han har äntligen blivit uttagen till landslaget igen så det vore bra tråkigt om han går och blir sjuk i samma veva.

Noterbart är att Örebro kommer i och med seger att tangera förra årets poängskörd. Brynäs var också laget man petade bort från play-in när säsongen var färdigspelad. Matchen går av stapeln 19.00 som vanligt och det lutar åt fullsatt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *