Inför Örebro – Brynäs 7/10

Inför Örebro – Brynäs 7/10

Det har inte varit någon direkt lysande start på säsongen för Örebro. Boxplay läcker och ledande spelare levererar inte. Samtidigt har en av de tänkta spetsspelarna fått knät spolierat och lär bli borta en längre tid.

Brynäs har efter en minst sagt extremt turbulent säsong till synes fått ordning på en del saker och faktiskt överraskat positivt såhär långt. I mina ögon en helomvändning som jag inte trodde de skulle lyckas med, men hatten av till dem om detta håller i sig.

I och med kräftgången under inledningen av säsongen har Örebro gått tillbaka till ny-gamla formationer på träningarna, och förhoppningsvis även gett upp tanke på att splittra Rissanen och Näkyvä.

Förhoppningsvis faller lite pusselbitar på plats för Örebro idag och inte minst får boxplay hålla tätt. Brynäs toppspelare med Rödin, Scott och Palve är de man måste se upp med, ännu mer i powerplay så klart.

Ståplats är slutsålt och förhoppningsvis kommer det även vara trångt på sittplats… Något som jag nu skriver med viss återhållsamhet ändå med tanke på allt runtomkring.

Matchen börjar 19.00 som vanligt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *