Inför Örebro – Djurgården 20/8

Inför Örebro – Djurgården 20/8

Örebro har stått för två ganska bra insatser hittills när man besegrat Färjestad och Oskarshamn i de första träningsmatcherna. Nu väntar Djurgården som nog på pappret kan ställas på ungefär samma nivå som Oskarshamn.

Det är ingen jättespännande trupp och de ser dessutom ut att tappa William Eklund, men han kan komma tillbaka till SHL om han anser det är bättre för honom. Nu är ju inte San Jose ett speciellt bra NHL-lag så jag skulle väl inte klandra honom om han ändå gör ett försök där borta.

Örebro kommer till spel med nästa samma lag som senast. Skillnaden är att fysmonstret Oliver Eklind har blivit insläppt i truppen igen och att Rodrigo Abols åter saknas då han ska försöka ta Lettland till OS. Ebert har fortfarande straffkommendering.

Örebros insatser har växt fram under matcherna och det man kanske framförallt skulle vilja se imorgon är att laget är taggat och med från första pucksläpp. Man måste inte lura in motståndarna i en tro att de faktiskt har en chans att vinna. Man kan döda den tron ganska omgående och vinna ännu bekvämare.

Matchen spelas i Köping denna gång och börjar precis som innan 18.00. Matchen sänds på Cmore Hockey.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *