Inför Örebro – HV71 20/8

Inför Örebro – HV71 20/8

Två raka segrar är alltid mysigt. Även om det är försäsong, som vi alla vet är helt meningslös, även om man gör tvåsiffrigt med mål, är det roligt att vinna och det ger självförtroende.

Örebro vilade Joonas Rask som haft en känning i höften och mot Leksand klev Emil Larsson av med en lårkaka, men samtidigt var Ludvig Rensfeldt tillbaka. Det ser med andra ord ganska bra ut i truppen. Det är minimalt med skavanker och de som finns är små.

Örebro kommer att göra en del i laguppställningen per NA:s rapport. Jhonas Enroth kliver in i kassen och med Mathias Bromé klar kliver han in i förstalinan med Borna Rendulic och Rodrigo Abols.

Glenn Gustafsson får finna sig i att vara extraforward när Oliver Eklind kliver ner i fjärdelinan tillsammans med Linus Öberg och Christopher Mastomäki.

Daniel Muzito-Bagenda fortsätter på kanten centrad av Rensfeldt och på andra kanten kommer Max Lindholm in. Den sista kedjan centras av Robert Leino med Elias Ekström och Robin Kovacs på kanterna.

HV71 har även de lite småskavanker, men de bör kunna ställa ett väldigt starkt lag på isen till kvällen. HV71 är en guldkandidat till våren med ett lag utan direkta svagheter. Målvaktssidan är måhända den minst namnkunniga, men på inget sätt dålig.

HV71 kommer att bli en ordentlig värdemätare för Örebro med tanke på matcherna som de spelat innan.

Men glöm givetvis inte bort att det är försäsong så om Örebro förlorar med 10-1 betyder det ingenting.

Matchen börjar 19.00 och sänds på Cmore.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *