Inför Örebro – HV71 24/9

Inför Örebro – HV71 24/9

Örebro Hockey fick ställa in sina två sista träningsmatcher på försäsongen och har fått avsluta den delen av säsongen med att träna på egen hand. Den riktiga premiären blev dessutom flyttad till senare eftersom det fortsatt råder kraftiga restriktioner kring publik i arenan och man hoppas att det ska lättas från och med början på oktober.

Om kraven kommer att lättas och i så fall till hur många personer återstår att se, men det spånas om uppemot 500 personer i arenan. Imorgon kommer det dock bara vara 50 personer som mest, men ingen vanlig publik utan istället har Örebro Hockey tagit tillfället att tacka de, numera, aktieägare som ställde upp när klubben var på väg mot konkurs för tre år sedan.

En fin gest i sig och inget jag har så mycket emot, men ni som följde bloggen då redan kommer kanske ihåg att det var inte alla som köpte aktier som gjorde det av sitt goda hjärta utan blev pressade att göra det eftersom de varit delaktiga i att göra klubben konkursfärdig.

De som ska beträda isen imorgon för Örebro Hockeys räkning ser ut att vara alla utom Nick Ebert som vi får hoppas blir en fin julklapp istället.

Motståndarna HV71 har hunnit spela en match redan, mot Frölunda, där de blev nollade och det rättvist. I HV71 sticker Lias Andersson och Anton Wedin som sticker ut i statistiken efteråt, och konstigt vore väl annars egentligen. De borde vara sugna på att göra en bättre match nu, men vi får väl se.

Matchen börjar 19.00 och sänds på Cmore/Sportkanalen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *