Inför Örebro – HV71 6/10

Inför Örebro – HV71 6/10

Det blev två poäng mot Skellefteå efter att Robert Leino säkrat bonuspoängen på straffar. Skellefteå var det bästa laget i två perioder innan matchen bytte skepnad i tredje och Örebro kunde vända på det innan Skellefteå kunde kvittera mot slutet av matchen.

Örebro har inlett säsongen bra. Sex matcher är bara sex matcher, men alla poäng räknas i slutet av säsongen och även allt inte sett lysande ut har ändå resultaten gått lagets väg i det mesta.

Nygamla nykomlingen HV71 kommer till Örebro ikväll och de har väl inte haft samma flyt direkt. Inte nog med att poängen inte kommit, de har även tappat stjärnan Mattias Tedenby i 6-8 veckor med en ledbandsskada.

De har just nu sämst utdelning i hela ligan på sina skottförsök. Det man får kanske fråga sig är hur är kvalitén på avsluten i sig och har man spelare som kan förvalta de chanser man får?

Det är tidigt som sagt, men det har inte sett jättekul ut för jönköpingspubliken, som har slutit upp kring laget igen efter sejouren i Hockeyallsvenskan.

Som NA rapporterat gör tränare Niklas Eriksson en förändring i hopp om att få igång de som ska vara lagets två stora stjärnor, Mathias Bromé och Rodrigo Abols. De får in Petrus Palmu och Leo Carlsson får gå med Linus Öberg och Robert Leino istället. Något måste göras för dessa två har bidragit med alldeles för lite hittills, men det har sett bättre och bättre ut. Nu hoppas vi puckarna börjar trilla in också.

Matchen börjar 19.00 som vanligt och går på Cmore Live 3. Örebro Hockey kommer att hedra Marcus Eriksson för hans seger i Indy 500 och en framgångsrik säsong överlag borta i Nordamerika.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *