Inför Örebro – Leksand 10/3

Inför Örebro – Leksand 10/3

Grundseriens sista hemmamatch innebär att supporterföreningen 14-3 ska dela ut sitt pris till den mest värdefulle spelaren för säsongen. Att Dominik Furch är en av de hetaste kandidaterna kan nog många gissa sig till, men ordförande Martin Dahlberg har på Twitter gett ledtrådar om att det var ett jämnt race. Kristian Näkyvä som stod för en riktigt bra säsong fram till cancer satte stopp för hans framfart kan nog vara en av de andra. Rasmus Rissanen och Mathias Bromé är två andra möjliga kandidater.

Matchen då? Ja, Leksand står för motståndet och som vi sett fortsätter de att spela en anfallsglad hockey med stora hål i försvarsspelet. De saknar dessutom sin försvarsgeneral Johan Fransson som är avstängd. Man väljer även att spela tre lovande juniorer i form av Isak Rosén, Jesper Kandergård och Gabriel Olsson. Den förstnämnde är bara 16 år gammal, son till Roger Rosén, och är ett stort löfte. De laddar för kvalspel med andra ord och väljer att inte chansa med spelare som har skavanker.

Örebro kommer till spel med samma lag som senast. Man saknar med andra ord endast Näkyvä.

Matchen börjar 19.00 som vanligt, men se till att vara där i tid med tanke på att det ska delas ut pris innan matchen. Matchen sänds på Cmore Live 5 om ni ligger hemma sjuka av någon italiensk anledning.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *