Inför Örebro – Leksand 18/8

Inför Örebro – Leksand 18/8

Örebro gör en del förändringar efter matchen mot Djurgården. Den enda kedjan som består är fjärdekedjan faktiskt.

Ludvig Rensfeldt är tillbaka i laguppställningen dessutom, vilket innebär att Elias Ekström nu är extraforward istället.

Daniel Muzito-Bagenda går i och med det ut på kanten och det var där Niklas Johansson såg honom från början när han värvades för över ett år sedan. Det ska bli spännande att se om han faktiskt såg rätt där.

Erik Norén vilar och istället får Simon Forsmark agera extraback och kommer säkerligen att få speltid. Jonas Arntzen vaktar kassen med Enroth på bänken.

Leksand som står för motståndet denna kväll har fortsatt på en liknande bana som förra året och bygga framtungt, vilket är ungefär tvärtom hur Örebro byggt sitt lag. Man har fyllt på med flera namnkunniga och intressanta forwards, men backsidan och målvakter ser svagare ut.

Matt Caito är dock ett spännande namn bland backarna och Otto Paajanen samt Peter Cehlarik är två namn som nog kan bidra framåt. Cehlarik är inte med idag, inte heller Mathias Bromé som idag presenterades som klar för fortsättning i Örebro tills NHL drar igång igen.

Matchen börjar 19.00 och sänds på Cmore. NA live-rapporterar givetvis. Om Örebro upprepar insatsen mot Djurgården får vi vänta och se, men nog borde Örebro kunna känna sig ganska väl förberedda och kunna bjuda på ett par mål.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *