Andra träningsmatchen avklarad

Andra träningsmatchen avklarad

Om tisdagens match var målsnål var kvällens raka motsatsen. Örebro gick upp till 3-0 ganska raskt och det var fullt rättvist. Djurgården var långt ifrån den kämpaglöd som Örebro visade upp. Nu var det deras första träningsmatch, men jag hade nog hoppats på mer från dem.

De fick till en liten reducering i andra perioden, men på det gjorde Örebro fem mål till innan perioden var över. Man fyllde på med två mål till i tredje perioden innan matchen spelades av.

Örebro hade fler skott i ramen i första perioden än Djurgården hade mål denna match. Det var två lag med vitt skilda inställningar. Det är omöjligt att verkligen utvärdera detta helt när ena laget inte var ordentligt med i matchen.

Oavsett var det roligt att se Örebro spela så pass rolig hockey och få utdelning på det. Tio mål är fortfarande tio mål, även om det är mot ett oinspirerat motstånd.

Ungtupparna Elias Ekström och Oliver Eklind stod ut positivt med både poäng och hårt jobb. Borna Rendulic blev måhända poänglös, men han bidrog med mycket och var nära att hamna i protokollet vid flera tillfällen.

Viktor Rask fortsätter att visa goda tendenser och fick utdelning för sitt slit idag.

Laget som helhet gjorde en bra insats och fortsätter de med denna attityd och arbetsvilja kan det bli en rolig säsong, men de behöver visa det mot ett bättre motstånd. Djurgården var tyvärr inte helt närvarande idag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *