Inför Örebro – Skellefteå 31/10

Inför Örebro – Skellefteå 31/10

Besviken. Är det kanske det ord som bäst beskriver matchen i torsdags. Örebro gör en rätt bra insats ändå men det är små saker som avgör och när man möter ett topplag som Frölunda då gäller det att inte göra några fel alls.

Nu möter man Skellefteå som man spelade av väldigt fint i första mötet uppe i Västerbotten. De har dessutom en väldigt dålig trend just nu med tre raka förluster medan Örebro faktiskt har hittat sitt spel igen även om det inte är felfritt eller perfekt.

Jonas Arntzen har stått två matcher på rad, men nu gissar jag att Enroth är tillbaka mellan stolparna. Man ska inte överdriva eller knuffa Arntzen onödigt hårt redan även om han gjort det jättebra. Enroth behöver också få en chans hitta formen.

Skellefteå saknar Linus Lindström, Arvid Lundberg och Simon Robertsson idag, men får tillbaka Jonathan Johnson.

Örebro saknar fortsatt Nick Ebert, som börjat röra på sig lite mer efter operationen, och Rodrigo Abols två matcher till. Daniel Muzito-Bagenda var tillbaka förra matchen, men fick ganska begränsat med speltid. Med tanke på att Oliver Eklind och Linus … Elias Ekström gjort det jättebra känns det lite som att han kanske rent av fortsätter som extraforward och matchas in successivt.

Örebro är favoriter inför eftermiddagens match. Den har flyttats till 15.15 på grund av alla andra matcher som ställts in och sänds faktiskt på både TV4 och Cmore Hockey.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *