Örebro – Djurgården 13/8

Örebro – Djurgården 13/8

Örebro tar emot Djurgården hemma i försäsongens andra match, den första för motståndarlaget. Örebro ställde upp med ett väldigt ungt lag mot Västerås senast, och faktiskt bara två nya namn i laguppställningen: Emil Larsson och Oliver Eklind. Däremot fick ett gäng juniorer chansen och vi får väl se vilka som är med ikväll.

Djurgården har likt Örebro haft en ganska liten spelaromsättning, men båda lagen har tappat sina kanske mest namnkunniga spelare efter säsongen (Patrik Berglund, Mathias Bromé).
Örebro har kanske gjort störst ansträngning att faktiskt ersätta den tappade spetsen, men Djurgården verkar också drabbats hårdare av pandemin än Örebro. De är högst troligen inte färdiga heller med sitt lagbygge.

Nu har Djurgården fortsatt ett bra lag och vann tre av fyra matcher mot Örebro förra säsongen. Det är två lag med starka backsidor framförallt.

Förhoppningsvis ställer Örebro ett mer namnkunnigt lag på isen ikväll. Tränare Niklas Eriksson var inte alls nöjd med spelet mot Västerås senast. Det blir spännande att se om det blir någon uppryckning ikväll. Annars blir det nog att åka av mot Djurgårdens snabba forwards. De kommer att pressa Örebros backar ordentligt hela kvällen.

Matchen sänds på Cmore Sport och börjar 19.00.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *