Islossning mot HV71

Islossning mot HV71

Örebro gick in i matchen mot HV71 med en frejdig inställning och var det bättre laget under första perioden, men tyvärr skulle det enda målet vara hemmalagets efter en riktigt indianare av Örebro i egen zon.

I den andra perioden skulle Örebro vända på steken dock. Laget fortsatte att mala på och de skulle göra både 1-1-, 2-1, 3-1 och 4-1 innan perioden var slut.

I den tredje var det sedan inget som helst prat om att sakta ner. Det blev 5-1 innan allt det griniga tog över för en stund. HV71 lyckades reducera till 5-2 med lite tid kvar, men det blev en klev tröst eftersom Daniel Viksten fullbordade sitt hat-trick precis innan matchen var över.

Örebro spelade riktigt bra hela matchen och kedjan med bröderna Spink och Viksten nådde nya höjder idag. Nu kom samtliga av Vikstens mål i powerplay, men bröderna lyckades tillsammans peta in ett mål på ett vackert vis som bara tvillingar kan.

Kedjan med Wandell, Manninen och Sallinen bidrog med genomgående stabilt spel, men också mål idag. Skönt att de får producera lite också.

Hudacek må ha bjudit på första målet, men han reste sig ordentligt efter det. Stor del i att Örebros powerplay fungerade.

Axel Brage som fick chansen i målet var riktigt bra.

Jonathan Andersson är fruktansvärt bra match efter match.

Nu hägrar Supportermatchen på lördag när Färjestad kommer på besök. Fest och utsålt borde vara givet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *