Kilpeläinen in på magnetröntgen

Kilpeläinen in på magnetröntgen

Även om det var ett roligt slut på matchen mot Brynäs så fick den ett mindre bra slut för Eero Kilpeläinen. Under den tidigare matchen mot Rögle såg det ut som att han gjorde sig illa, det såg ut som knät då, och när han spelade igen mot Brynäs verkar det som att något gått sönder.

Han var inte ens med på bänken i senaste matchen mot HV71.

Han kommer att röntgas under dagen och förhoppningsvis får de svar om att det inte är något allvarligt. Om något är av däremot kan det innebära att säsongen är över. I bästa fall blir det vila i ett par veckor om det är ett ledband som bara är lite uttöjt.

Nu vet vi inte om det är knät det är fråga om, klubben har inte velat kommenterat det, men om det är aktuellt med att röntga honom får vi anta att han inte kommer att vara tillgänglig i alla fall någon vecka eller två.

Under tiden får man kanske fundera på vem man ska stärka upp med. Det finns lite intressanta namn i Hockeyallsvenskan. Det är väl mest en fråga om att få loss någon. Alternativet är annars att låta Isak Ohlsson fortsätta som backup till Stefan Stéen, men jag tror att J20 gärna vill ha honom kvar i laget.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *