Lodin till Hästen

Lodin till Hästen

Viktor Lodin har haft en jobbig start på säsongen med sjukdomar och skador som gjort att han aldrig fått chansen att hitta något riktigt flyt i spelet. Lodin fick ett litet genombrott förra säsongen när han slog sig in i truppen och det fanns förväntningar om att han skulle ta nästa steg. Istället har han haft maximal otur och inte kunnat spela.

Att han fortfarande besitter stor talang och en bra inställning råder det inga tvivel om, men att slå sig in i laget just nu samtidigt som de går väldigt bra är ingen lätt uppgift för en ung spelare på väg framåt och mycket att bevisa. För att han ska få den speltid han behöver och verkligen utvecklas till den bästa spelaren han kan bli lånas han ut till Vita Hästen.

– Vi har tuff konkurrens på forwardssidan just nu och för att Viktor ska kunna fortsätta sin utveckling behöver han speltid. Viktor är en skicklig spelare som vi ser stor potential i och i Vita Hästen kommer Viktor ha en stor roll. Vi ser det här som en jättebra lösning för alla parter, säger Örebro Hockeys Sportchef Niklas Johansson.

 

– Då vi har en tuff matchperiod nu under november och december så känner vi att vi vill ta in ytterligare en spelare i truppen. Vi fick möjligheten att låna in Viktor från Örebro och vi har fått bra referenser från tränarna i Örebro om att Viktor är en bra och spelskicklig kille som kan hjälpa oss i vår fortsatta ambition att bli bättre i serien, säger Vita Hästens tränare Tony Zabel.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *