Löwdahl tar över som J18-tränare

Löwdahl tar över som J18-tränare

Efter en säsong som spelarutvecklare kommer Henrik ”Mr Örebro” Löwdahl att ta nästa kliv i sin karriär vid sidan av isen, men det är inte långt ifrån isen som han kommer arbeta. Han kommer nämligen ta över efter Filip Björk som tränare för Örebro J18. I och med att Löwdahl inte behöver någon närmare presentation nöjer jag mig att säga att det kommer troligen finnas gott som storögda spelare i juniorleden som ivrigt väntar på att få ta steget upp till J18.

Med sig får han Ludwig Andersson som förra säsongen var assisterande tränare för Örebro U16. Ett lag han var med och ta till slutspel och till slut en bronspeng. Lagets främsta framgång genom tiderna. Örebro J18 å sin sida gjorde en stabil insats och åkte ut mot Västerås med en alldeles fenomenal målvakt som vägrade släppa in mål. En levande vägg kan man lugnt säga.

Jag hoppas vi kommer att få se fler bra insatser från juniorlagen under kommande säsonger och får fram fler spelare som visar vägen för de yngre talangerna. Nu när Glenn Gustafsson tagit klivet upp till A-laget vet de om att det är möjligt att ta sig dit.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *