Löwdahl trogen i tre år till

Löwdahl trogen i tre år till

Örebro Hockey fortsätter att släppa bra nyheter. Det senaste är att Mr. Örebro själv har valt att skriva på för tre år till och fortsätta sitt arbete med föreningens juniorer. Han har tidigare jobbat med både J18 och A-laget, men numera fastnat för rollen som ansvarig för J20-laget där han också har ett stort ansvar för spelarutvecklingen.

J20 har som lag har etablerat sig som ett av Sveriges bästa då de avslutade säsongen i toppen av tabellen för SuperElit J20 Top 10. Han ska givetvis inte ha all ära för det, men ära ska han ha då han har en väldigt stor del i detta.

Löwdahl har varit en ikon som spelare och lett laget från division 1 till SHL under sina år som aktiv, och han har fortsatt även utanför isen att visa att hans naturliga ledaregenskaper är en stor tillgång för såväl förening som spelare. Av alla förlängningar klubben kunnat göra nu under våren måste detta varit en av de mest självklara och gynnsamma för alla inblandade.

– Det känns jättebra att behålla Henrik i minst tre år framåt. Med Henrik fortsätter vi bygga långsiktigt och hans klubbhjärta är oersättligt. Henrik gör tillsammans med alla andra på utvecklingssidan ett strålande jobb, vilket har gjort att vi har tagit stora steg under de senaste åren, säger Örebro Hockeys GM Stefan Bengtzén.

– Jag är väldigt glad över att fortsätta mitt arbete på juniorsidan. Jag trivs otroligt bra i min roll och vi har byggt upp något riktigt bra här i klubben, säger Henrik Löwdahl.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *