Men det blev en Enroth!

Men det blev en Enroth!

Snabba puckar nu under måndagen. Först tackade klubben väldigt snabbt av Dominik Furch och lite senare blev Jhonas Enroth officiellt klar, och precis som vi trott har han också varit klar en längre tid. Att klubben skulle försökt behålla både honom och Furch, eller försökt värva in Lassinantti får vi helt enkelt arkivera under ”silly season”. Jag är rätt säker på att de som skrev dessa rykten i pressen ändå hade god anledning att göra det, men ibland har även bra källor fel helt enkelt.

Enroth har skrivit på för tre år med Örebro Hockey och han är själv tydlig med de ambitioner han har:

– Först och främst känns det jättebra att komma tillbaka till Örebro. Jag hade en väldigt bra tid i klubben och staden senast, så det känns bara positivt. Jag har följt klubben den senaste tiden och det känns verkligen som man har något bra på gång. Jag har skrivit på ett längre avtal och målet är självklart att vinna något, säger Jhonas Enroth.

Om han är bättre eller sämre än Furch är svårt att säga, men det vi kan säga är att Örebro nu säkrat upp den viktigaste positionen i laget och man har dessutom gjort det över en längre tid.

Nu saknas bara lite offensiv kapacitet, men den kan dröja med det velande som NHL håller på med och de osäkerheter som finns i KHL med klubbar som lever ett ovisst liv.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *