Mastomäki förlänger med 3 år

Mastomäki förlänger med 3 år

Övergångsfönstret är stängt, men kontrakt kan man fortfarande skriva för kommande säsonger. Örebro Hockey har förlängt med fjärdecenter Christopher Mastomäki i tre nya år, till och med säsongen 24/25. Mastomäki har redan slagit sitt poängbästa denna säsong och fortsätter han på samma spår borde han komma över 20 poäng.

Men poängen är inte i första hand varför Mastomäki är så pass uppskattad av både klubb och supportrar. Hans hårda jobb och säkra defensiv har gjort honom till en viktig pusselbit där han tar viktiga minuter i boxplay och kan tillsammans med sina kedjekamrater stänga ner och irritera motståndare om så behövs.

Den som sett Mastomäki där ute på isen måste ändå hålla med om att han fortsätter att bli aningen bättre hela tiden. Låt er inte luras av efternamnet, han är svensk, om det är viktigt för er.

– Vi är glada att skriva ett nytt treårsavtal med Masto. Han har en bra säsong där han visat upp en jämn och hög nivå. Masto kommer till jobbet varje dag och vi gillar verkligen vad han står för. Under sina år i klubben har Masto utvecklats till en viktig kugge i vårt lag och med sitt hårda arbete kommer han även ha en viktig roll att slussa in våra unga killar, säger Örebro Hockeys Sportchef Niklas Johansson.

 

– Först och främst trivs jag och familjen väldigt bra i staden och klubben. Jag vill fortsätta vara med på den här resan och den utveckling som jag själv samt klubben har. Det är en häftig resa som vi inne på och nu ska vi bygga vidare på det och fortsätta ta steg i rätt riktning, säger Christopher Mastomäki.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *