Monstret ersätter Hudashow?

Monstret ersätter Hudashow?

Att Örebro sonderar målvaktsmarknaden verkar blivit ganska klart vid det här laget. Att det också finns en uppsjö av hemvändande stormålvakter har också varit uppenbart under en tid nu. Aftonbladet uppgav att Julius Hudacek varit för dyr och nu när hans kontrakt går ut kollar man runt efter möjliga ersättare.

Nu skriver samma tidning att Örebro är med och surrar kring Jonas Gustavsson, också känd som monstret.  Han slog igenom ordentligt i Färjestad 2008/09 och har sedan dess spelat i NHL och AHL. Han har haft en hel del skadebekymmer och på senare tid även varit förpassad till bänken bakom bättre målvakter. Efter att ha studsat runt lite i Nordamerika är han redo att vända hemåt.

Det är fler klubbar (LHC, DIF) som är med i jakten på hans signatur och det är inget som är givet i dagsläget. Han är kanske inte lika spektakulär som Hudacek, men han är fortfarande ganska utåtriktad i sin spelstil och en kontrast till andra mer sitt-ner-och-försök-göra-dig-så-stor-som-möjligt-och-stoppa-pucken-typen av målvakter.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *