Niclas Lundgren nästa back till Örebro

Niclas Lundgren nästa back till Örebro

Niklas Johansson har säkerligen jobbat i det tysta ända sedan i höstas med att forma det lag han egentligen ville bygga redan förra våren. Nu blir det kanske inte samma spelare, men han kan i alla fall röra sig närmare det lagbygge han tycker ska leverera Örebro-modellen där ute på isen.

Tidigare idag kom det ut att Marcus Björk från Oskarshamn är klar för Örebro nästa säsong. Nu visar det sig att han lyckats locka hit Niclas Lundgren från Linköping enligt MrMadhawk. Lundgren har redan varit på väg hit tidigare, men av någon outgrundlig anledning valde Örebro att backa på det.

Då kom han från ett Växjö som ville bygga om efter en säsong de inte lyckades ta SM-guld igen. Nu kommer han från ett Linköping om varit lite upp och ner, men mest upp kanske. Lundgren är en stabil defensiv pjäs som kan åka skridskor, men hans offensiv är väl ungefär på samma nivå som Ekbom som han nog får ses ersätta i detta läge.

Lundgren är etablerad back med duktigt med rutin. Han och Björk skulle rent av kunna bilda ett väldigt intressant backpar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *