Örebro binder upp Elias Ekström i tre år till

Örebro binder upp Elias Ekström i tre år till

Som vi skrev tidigare finns det två unga spelare i truppen som båda tidigt visat att de minsann är namn att satsa på i långa loppet. Elias Ekström är en av dem. Han har visat att han med all tydlighet att ha inte bara är en spelare för ordinarie laguppställning.

Han har också gått in som spelfördelare i PP2 där han med bra ingångar, snabba och precisa pass på bladet även visat att han har unika egenskaper som gör honom till en spelare värd att investera i.

Örebro har skrivit ett tre år långt kontrakt med Ekström och det är bara säga tack för det. Jag ser verkligen fram emot att se honom växa fram i Örebrotröjan under de kommande säsongerna.

”Vi är väldigt glada att skriva ett längre avtal med Elias. En kille från regionen som har gjort en häftig resa i vår verksamhet. Elias är en väldigt smart spelare och har extremt bra blick för spelet. Elias har startat säsongen starkt och vi ser honom som en viktig spelare över en lång tid framöver. Det ska bli kul att följa Elias fortsatta framfart i Örebrotröjan” – NJ

Nu väntar vi bara på att Eklind ska bindas upp.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *