Örebro förnedrat av Rögle

Örebro förnedrat av Rögle

Man hoppades ändå att bottennappet borta mot Karlskrona skulle varit säsongens sämsta insats, men tyvärr skulle det inte bli så. Spelet mot Karlskrona må ha varit dåligt, men i denna match var det än värre. De första minuterna var det inga större fel på kanske, men det rasade snabbt efter det och den enda tröst jag över huvud taget finner i denna match är att Daine Todd är tillbaka och att han också fick göra mål, i powerplay!

Rögle må ha varit inspirerade till tusen denna match, men så loja och tama, för att inte säga lama, Örebro var det får bara inte hända. Örebro tog inte närkamperna och de blev gång på gång överraskade av Rögle-spelare som åkte ikapp dem, åkte förbi dem eller bara stökade till sig pucken.

Det är bara gratulera Rögle till en bruten förlustrad och sedan gå vidare.

Alla dessa onödiga, korkade utvisningar… man häpnar. Det är kanske dags att ställa över tvillingarna en match också. De har haft en tung period och just nu känner jag inte att de håller måttet.

Match igen på torsdag. Då står ett bra lag för motståndet. Då kan inte Örebro spela på detta vis om de ska ha någon positiv målskillnad kvar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *