Örebro Hockeys spelschema 17/18 till din kalender

Örebro Hockeys spelschema 17/18 till din kalender

Undertecknad har säsongskort och det tror jag säkert många av er också har, eller i alla har tanken om att följa laget så nära som möjligt under säsongen som kommer. Örebro Hockey har nu snickrat ihop en kalenderfil som ni kan importera eller prenumerera på för att få alla deras matcher i telefonen, eller datorn. Jag skulle rekommendera att man inte importerar utan istället prenumererar på den eftersom du då automatiskt får in eventuella ändringar i spelschemat.

För att prenumerera via Google Calendar via datorn gå till Inställningar, fliken Kalendrar och sedan ner till ”Andra kalendrar”. Klicka där på ”Bläddra i intressanta kalendrar”. Väl där klicka på ”Lägg till webbadress” och klistra in adressen nedan. Prenumerationer som ni gör via Google Calendar speglas i din Android-telefon automatiskt

Länk: http://www.orebrohockey.se/calendar/67/show/rebro-hockey-2017-18-alla-matcher.ics

För Apples kalender välj Arkiv och sedan Ny prenumeration och klistra in adressen ovan. Om ditt Kalenderprogram är synkroniserat med iCloud kommer du att se den nya prenumerationen i telefonen också.

För telefoner och specifika appar får ni kolla upp exakt hur man går till väga, men det borde finnas ett alternativ för ”Subscribe” eller liknande i inställningarna för appen. Om du inte vill prenumerera kan du bara ladda ned filen från länken ovan och öppna den på din telefon eller dator och en dialog borde komma igång där du får välja att importera alla matcher till valfri kalender (om datorn har ett kalenderprogram som kan hantera .ics-filer installerat).

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *