Örebro Hockeys spelschema till din kalender

Örebro Hockeys spelschema till din kalender

Äntligen! Det tog sin tid, men nu finns det äntligen att ladda ned Örebro Hockeys spelschema för SHL säsongen 2016/17. Hela spelschemat med alla lags alla matcher har funnits under en tid, men i all ärlighet vem är intresserad av att fylla sin kalender med det? Nu har i alla fall Örebro Hockey släppt en kalender med endast deras matcher.

Du kan antingen importera den direkt in i din kalender eller välja att prenumerera på den. Jag skulle föreslå den senare annars blir inte din kalender uppdaterad om det blir några ändringar i spelschemat. Det må vara ovanligt, men det händer.

För att prenumerera via Google Calendar via datorn gå till Inställningar, fliken Kalendrar och sedan ner till ”Andra kalendrar”. Klicka där på ”Bläddra i intressanta kalendrar”. Väl där klicka på ”Lägg till webbadress” och klistra in adressen nedan. Prenumerationer som ni gör via Google Calendar speglas i din Android-telefon.

Länk: http://www.orebrohockey.se/calendar/35/show/rebro-hockey-2016-17.ics

För Apples kalender välj Arkiv och sedan Ny prenumeration och klistra in adressen ovan. Om ditt Kalenderprogram är synkroniserat med iCloud kommer du att se den nya prenumerationen i telefonen också.

För telefoner och specifika appar får ni kolla upp exakt hur man går till väga, men det borde finnas ett alternativ för ”Subscribe” eller liknande i inställningarna för appen. Om du inte vill prenumerera kan du bara ladda ned filen från länken ovan och öppna den på din telefon eller dator och en dialog borde komma igång där du får välja att importera alla matcher till valfri kalender (om datorn har ett kalenderprogram som kan hantera .ics-filer installerat).

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *