Panthers köper ut Abols

Panthers köper ut Abols

Allting har pekat på att Rodrigo Abols skulle spela med Örebro Hockey den här säsongen. Beskeden från Florida har varit vaga och långt emellan, men i dagarna som var blev han placerad på waivers med avsikten att köpa ut hans kontrakt. I och med att inget lag valde att plocka upp honom från waivers är han därmed inte bunden till dem längre.

Nu har han ett gällande kontrakt med Örebro Hockey som är helt vansinnigt billigt och vi kan bara passa på att njuta av det så länge vi kan för det kontrakt som Niklas Johansson måste lasta upp på bordet för att laget ska kunna behålla honom kommer att kosta dubbelt upp och mer därtill. Och det är han värd.

Tittar man på Abols siffror har han gått från att vara en bra spelare under 2018 till att vara elit i SHL denna säsong. Om man ska klaga på något så är det att han borde nog skjuta lite mer. Han har ett bra skott och han skulle kunna få ut ännu mer av det.

Han kommer alltså inte att lämna Örebro för att spela i varken NHL eller AHL utan nu är det Örebro som gäller för hela slanten.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *