Squires, Hudacek verkar bli kvar i Örebro

Squires, Hudacek verkar bli kvar i Örebro

Många har efterfrågat handling från Örebro gällande spelare med utgående kontrakt och nu verkar det hända saker. Libor Hudacek och Greg Squires sägs nu ha förlängt sina kontrakt med Örebro Hockey. Squires och Hudacek har tillsammans med Marcus Weinstock bildat Örebro vassaste kedja och nästan burit laget genom säsongen när andra, förväntade, poänglirare inte levererat.

Jag har själv tyckt att dessa två borde vara prioriterade att förlänga med och nu när det kommit fram att nya kontrakt ska vara påskrivna känns det bra att veta att vi kommer att se dessa herrar i rödvitt även under nästa säsong. Förhoppningsvis även två säsonger framöver.

Jag antar båda spelarna kan räkna med ett lönelyft då båda gått framåt sedan förra säsongen och då inte tillhörde några av lagets bäst betalda spelare. Samtidigt hoppas jag att klubben har lite sans i hur de spenderar sina pengar och inte går ”all-in” som de gjort flertalet gånger förr i sina förlängningar.

Fler verkar fått nys om detta på Twitter, vilket gör tipset än mer trovärdigt. Vi får vänta och se exakt hur kontrakten är utformade.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *