Storpisk i Karlstad

Storpisk i Karlstad

Jag tror jag har landat helt nu efter vad som bara kan beskrivas som en förnedrande utklassning under gårdagskvällen. Örebro var inte närvarande från start och de lyckades aldrig riktigt ta sig in i matchen heller efter den usla starten.

Färjestad var storleken större hela vägen och även om Jordan Boucher lyckades tröstmåla innan matchen var över fanns det nog inte mycket i denna match som man vill ta med sig till den imorgon.

Att det var just Boucher som fick göra målet får väl ändå ses som rättvist. Han och fjärdekedjan är den enda jag är beredd att ge godkänt. Boucher och Mastomäki rundar av matchen med +1 trots allt.

Jonathan Andersson som annars har känts som att han är på gång äntligen hade en riktigt tung kväll och hamnade på efterkälken ett par kostsamma gånger och tog även ut sin frustration på mindre bra sätt.

Stefan Warg hade även han en tung kväll och än så länge har inte bevisat att han var värd det där treårskontraktet.

Förstakedjan med Weinstock, Harper och Abols var annars den som läckte mest samtidigt som de också var farligast framåt.

Tre insläppta i boxplay är så långt utanför betygsskalan att jag vet knappt vilken bokstav jag ska ge. P? U? Det är helt otroligt hur de i alla fall inte kan förbättra det.

Imorgon är Kristian Näkyvä tillbaka. I hans frånvaro var Alfred Barklund uppkallad och han var faktiskt på isen när Boucher spräckte nollan samtidigt som han inte var inne på något mål bakåt. Klart godkänt får man ändå säga en sådan här kväll.

Stefan Stéen behöver avlastas efter uppehållet. Om Eero är helt återställd till dess vet jag inte, men han närmar sig. Låt oss hoppas att det är den gamla Eero Kilpeläinen som kommer tillbaka. Då kanske det kan bli ordning på det här.

Imorgon väntar Timrå. En tidig match med pucksläpp redan 15.15. Laget behöver stöttning så jag hoppas på mycket folk. Detta då trots att laget kunde skött tackningen av 14-3 snyggare än vad som blev igår.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *