Sundblad, Liimatainen en säsong till

Sundblad, Liimatainen en säsong till

Det har ryktats om detta ganska länge nu, men nu är det officiellt att Niklas Sundblad och Petri Liimatainen blir kvar i båset hos Örebro Hockey ännu en säsong. Sedan tidigare hade redan Niklas Eriksson kontrakt över nästa säsong.

Samtidigt som jag kan förstå den kritik som riktats mot Sundblad känns den ibland inte tillräckligt nyanserad. SHL:s näst minsta spelarbudget och en del dyra kontrakt på existerande spelare gjorde jobbet svårt inför säsongen, men klubben nådde målet att undvika kval och kan nu blicka framåt.

Detta var nog den mest uppenbara nyhet som Örebro Hockey kunde släppa just nu. Jag hoppas de har något lite mer spännande på gång gällande den nuvarande truppen, men också nya spelare, inom kort. Vi känner oss rätt svältfödda på nyheter här.

– Det känns bra att Niklas och Petri stannar hos oss under den kommande säsongen. Att vi tillsammans gick igenom det gångna året stärker oss och ger oss nyttig erfarenhet i bagaget. Nu blickar vi framåt och framförallt uppåt i tabellen, säger Sportchef Niklas Johansson.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *