Wiklander dominerar i Bring Sally Up Push-up Challenge

Wiklander dominerar i Bring Sally Up Push-up Challenge

Om man är en sådan människa som älskar att plåga sig själv genom träning är Bring Sally Up Push-up Challenge något man kan kolla närmare på. Övningen bygger på låten ”Flower” av Moby där textramsan ”Bring Sally up” och ”Bring Sally down” förekommer relativt frekvent. När man hör ”Bring Sally Up” går man upp i armhävningen och när man hör ”Bring Sally Down” går man ner.

Örebro Hockey tyckte det vore kul att låta spelarna testa på denna övning som verkligen testar en persons anaeroba förmåga. Åtta spelare ställde upp och ingen mindre än gammelvargen Johan Wiklander visar ett gäng av yngre spelare hur man ska göra. Ibland har ålder helt enkelt ingen betydelse. Ni kan se klippet nedan där han sätter resten av gruppen på plats:

Det finns dessutom flera varianter på denna där man gör t.ex. squats istället, och gott om klipp på YouTube för den som vill se skakande kroppsdelar och grupper av folk som pressar varandra till det yttersta. Det är ingen enkel övning och det är långt ifrån alltid som låten hinner spela klart.

5 svar på ”Wiklander dominerar i Bring Sally Up Push-up Challenge

  1. Hehe – Får mig att tänka på att Mattias sa i podden att gamlingarna inte har samma uthållighet/styrka/tålighet eller nåt liknande? ;0)

          1. Så är det ju – Hur som helst starkt av Johan. Och trots allt liiiiite förvånande att de yngsta försvann så snabbt. Men jag kanske underskattar vad som krävs. Kul grej hur som helst och jag hade aldrig hört talas om denna variant

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *