Calle Gunnarsson ger tillbaka till Örebro Hockey Ungdom

Calle Gunnarsson ger tillbaka till Örebro Hockey Ungdom

Carl Gunnarsson är Örebros enda nuvarande NHL-spelare. Även om han haft det lite motigt den här säsongen, tillsammans med resten av St Louis Blues, är han ändå med och försöker hjälpa laget att knipa en slutspelsplats. För inte så länge sedan valde ledningen att sparka ikoniske tränaren Ken Hitchock och ersätta honom med tidigare Wilds-tränaren Mike Yeo som gått som assisterande till Hitchcock under säsongen och annars är känd för sin förmåga att se skitförbannad ut medan han sakta suger i sig vatten.

Nog om det. Den stora nyheten här är att Gunnarsson har valt att ge tillbaka till sin ungdomsklubb och kommer att sponsra med både det ena och det andra. Han var på plats i somras och gav många unga hockeyspelare en upplevelse de inte kommer att glömma under Örebro Hockey Ungdoms hockeyskola, och det kommer han att fortsätta göra i framtiden.

Han kommer att bidra med skridskor och målvaktsutrustning som gör det möjligt för fler att prova på ishockey. Kostnaden för att spela ishockey är trots allt ett hinder för många. Det är ingen billig sport direkt.

Han kommer även bidra med pengar för att rusta upp gymmet och ett stipendium kommer att delas ut i hans namn till den U14-spelare, kille eller tjej, som förutom att vara ambitiös på isen visat prov på gott kamratskap utanför hockeyplanen. Stipendiet är på 2500kr och delas ut i samband med hockeyskolan.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *